ANTALYA KAŞ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILIMIZ HAYIRLI OLSUN

2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILIMIZ HAYIRLI OLSUN

      2018-2019 Eğitim Öğretim Yılımız İlçemiz Okullarında bu sabah itibari ile başlamıştır. Yeni eğitim öğretim yılında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak tüm paydaşlarımızla Milli Eğitim Bakanlığımızın önderliğinde belirlenen hedef ve kazanımların ışığında, Baş Öğretmen Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK´ün izinde eğitim öğretim faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Öğrencilerimizin öncelikle Vatanını, Bayrağını, Milletini seven ve milli manevi değerlerine sahip bireyler olarak yetişmesi için tüm ekip olarak dinamik, güçlü ve birlik beraberlik içinde görevimize hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum.

      Eğitim paydaşlarımızın en önemli üyesi olan Öğretmenlerimiz; Öğrencilerimizin geleceğe hazırlanması, yürüdükleri hayat yolunda sorgulayan, hedefleri olan bireyler olarak yetişmeleri için hazırlıklarını tamamlamışlardır. Bu sürece velilerimizin destek vermesi ile eğitim öğretimin tam anlamıyla hedeflerine ulaşacağına inanıyorum. 

        İlçemizde 64 Kurumumuz, 9500 Öğrencimiz ve 950 Öğretmenimiz eğitim öğretim faaliyetlerini yürüteceklerdir. Başta ekip arkadaşlarım Öğretmenlerimiz olmak üzere öğrencilerimiz ve velilerimizin yeni eğitim öğretim yılının hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.

 

                                                                                                                                                                                                                                               Faruk ATILGAN

                                                                                                                                                                                                                                        İlçe Milli Eğitim Müdürü

17-09-2018

 

 

Kaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Hükümet Konağı Kat2 Kaş/Antalya 07580 Türkiye - 0242 836 10 10

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.